Deze vragen stellen mensen ons over het Keske.

FAQ

Werkt het ook met KPN?

Ja, het Keske maakt gebruik van je internet verbinding. Het maakt niet uit bij welke internetprovider je zit. Wat betreft de TV11 App kun je deze ook in het buitenland gebruiken. Voor videodiensten heb je wel een stabiele internetverbinding nodig met een redelijke snelheid, zodat de video's goed afspelen.

Bestel Nu

Kan ik ook andere apps installeren?

Ja, Apps zoals Netflix en YouTube werken ook op het Keske. Met de afstandbediening kun je ook een 'muispijltje' actief maken, waardoor je een app gemakkelijk kunt bedienen met een pijltje, zoals met de muis op de computer. Uiteraard moet je zelf zorgen voor een abonnement op de betreffende streamingsdienst.

Bestel Nu

Heb ik ook een abonnement nodig?

Ondanks dat je gratis een jaar lang alles van de TV11 app kunt bekijken, kun je het keske ook zonder VIP gebruiken. Na een jaar loopt TV11 VIP automatisch af. Als je wilt kun je verlengen, maar het Keske kun je ook zonder VIP blijven gebruiken. Wat de andere apps betreft: uiteraard werkt bijvoorbeeld Netflix alleen nadat je ingelogd hebt met een geldig Netflix-abonnement.

Bestel Nu

Maak je verbinding via Wifi of netwerkkabel?

Allebei is mogelijk. Via een netwerkkabel OF via Wifi maak je verbinding met internet. Voor de techneuten, het keske maakt gebruik van Wifi met IEEE 802.11 b/g/n/ en via netwerkkabel is een LAN snelheid mogelijk van 100Mbps. Verbinden via mobiel internet (4G/5G) is mogelijk door een Hotspot aan te maken met je mobiele telefoon en zo je data te delen middels een eigen wifi netwerk op je mobiel. Zo kun je het Keske dus overal en altijd gebruiken.

Bestel Nu

Wat is TV11 VIP?

De TV11 app draait exclusief op het Keske. Kijk je favoriete TV programma's zo vaak als je wilt. Pauzeer de aflevering, kijk later verder, kies je eigen favoriete programma's of items. Of kijk gewoon TVEllef live op je TV, zonder abonnement. Met TV11 VIP (1 jaar gratis bij aanschaf Keske) kun je bovendien alle programma's uit het TVEllef archief bekijken en nog veel meer, zoals natuurdocu's, vastelaovend, enz.

Bestel Nu

Kan ik ook andere zenders bekijken?

In de TV11 app staan een aantal andere TV zenders die mogelijk voor limburgers interessant zijn. Maar je kunt mogelijk ook de app installeren van je TV provider, zoals Ziggo Go, KPN iTV, T-Mobile TV Anywhere, enz. Handig als je een tweede scherm hebt die niet verbonden is met je TV signaalkabel.

Bestel Nu